sygemeldt eller ledig Tilbage til arbejdsmarkedet

Et forløb hos AS3 Work&Care er for dig, der har en psykisk eller fysisk lidelse eller anden form for mistrivsel som barriere i forhold til arbejdsmarkedet.

FORLØB HOS OS

På vores forløb bliver du vejledt om og får redskaber til at håndtere dine problemstillinger, ligesom du – når du er parat til det - vil få støtte til at afklare dine muligheder for at vende tilbage til arbejdsmarkedet, hvad enten du i forvejen har tilknytning til en arbejdsplads (som sygemeldt) eller er ledig og skal søge nyt job.

læs mere her
"Jeg har fundet mig selv igen og har fået redskaber til at håndtere forskellige situationer" Borger på forløb, Frederikshavn

Vi stiller skarpt på dig og dine behov

I AS3 Work&Care skræddersyer vi vores forløb 100% til dig. Det betyder blandt andet, at du - inden du begynder på forløbet - vil blive indkaldt til en samtale med vores psykolog. Her vil I tage udgangspunkt i din situation og tale om dine ønsker og forventninger, ligesom I sammen vil vurdere, om forløbet er noget for dig. Du vil siden skulle deltage i en tværfaglig indsats, hvor første del foregår i samarbejde med psykologen og eventuelt en fysioterapeut, mens vores jobcoach gradvist vil blive inddraget, efterhånden som du bliver parat til det. Under hele forløbet er vi i tæt dialog med sagsbehandler ved jobcentret omkring din udvikling og trivsel samt mulige nye tiltag, der kan være med til at hjælpe dig tilbage til arbejdsmarkedet.

Find AS3 Centre

AS3 Work&Care dækker hele landet og har flere lokale centre. Find dit lokale center herunder eller ring til vores supportcenter på 82 10 00 80.

Find dit lokale AS3 work&care Center

af borgere på forløb i 2017 var i høj eller nogen grad tilfredse med deres forløb hos AS3 Work&Care

Samarbejde på tværs giver tryghed
Når vi bliver syge eller mistrives, skyldes det sjældent kun én omstændighed, men derimod næsten altid et sammenfald af flere omstændigheder på én gang.

Derfor kræver dét at vende tilbage til arbejdsmarkedet som regel også hjælp fra flere kanter samtidig for at lykkes.

tværfaglige team
Når du deltager i et forløb hos os, bliver du automatisk tilknyttet vores tværfaglige team af fagfolk. Teamet består i de fleste tilfælde af en klinisk psykolog, en fysioterapeut og en jobcoach, men kan også involvere en socialrådgiver.

Det er teamets opgave at samarbejde tæt om lige netop dig og din situation samt at give dig den hjælp, du har brug for, for hurtigst muligt at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet. 

Danica pension

Siden 2015 har AS3 Work&Care samarbejdet med Danica Pension om at få forsikringskunder tilbage på arbejdsmarkedet.

Læs mere om forløbet her