Lægekonsulenten.dk udarbejder skriftlige lægeskøn til brug for sagsarbejde

På sundheds- eller heldbredsforsikring Psykologisk rådgivning

Psykologisk rådgivning på sundheds- eller helbredssikring

Vores psykologiske rådgivning er et tilbud til medarbejdere, der i forbindelse med f.eks. stress, arbejdsmæssige belastninger m.m. oplever nedsat trivsel, sygemelding – eller er i risiko for at blive sygemeldt.

Tidlig og forebyggende indsats

En væsentlig faktor er hastighed, så medarbejderen undgår ventetid og kommer hurtigt til en psykolog, når behovet opstår. Ved tidligt i forløbet at identificere kunder i potentiel risiko for længerevarende sygefravær og tab af erhvervsevne, kan vi rettidigt iværksætte en intensiveret, forebyggende indsats – med store besparelser til følge.

Medarbejderen får hurtigt kontakt til en autoriseret psykolog og får tilbudt tid til opstartssamtale – uanset hvor i landet medarbejderen bor.

Den personlige rådgivning understøttes digitalt

Medarbejderen får desuden adgang til AS3´s sundhedsportal, hvor der findes undervisningsmateriale, øvelser og metoder, som øger effekten af rådgivningen og forebygger tilbagefald.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi hjælper pensionsselskaber med kunder, der har behov for et psykologforløb?

Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt vores hovednummer på + 45 82 10 00 00

Min psykolog var super professional og nærværende med fokus på, hvordan jeg kunne komme videre. Hun gav mig rigtig mange værktøjer, som har hjulpet mig i min hverdag og mit arbejde. Pensionskunde henvist til psykolog i AS3 Work&Care