Lægekonsulenten.dk udarbejder skriftlige lægeskøn til brug for sagsarbejde

Effektivt samarbejde Tværfagligt og målrettet

AS3 Work&Care samarbejder med landets pensions- og forsikringsselskaber om at få sygemeldte kunder hurtigere tilbage i arbejde. 

 

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og vi tilbyder i dag en bred vifte af sundhedsfaglige tilbud, herunder psykologisk rådgivning, tværfaglige forløb til sygemeldte og lægekonsulentservice.

Er du pensionsselskab?

Læs mere

Er du forsikringsselskab?

Læs mere

AS3 Work&Care som samarbejdspartner

Vores faglige ståsted

Alle vores psykologer, fysioterapeuter og jobcoaches er specialiseret i en helhedsorienteret, tværfaglig og forebyggende indsats målrettet mennesker, der oplever nedsat trivsel, er sygemeldte – eller i risiko for at blive det. Teamet er trænet i at kombinere en rådgivende og behandlende tilgang med et arbejdsrettet fokus og har samtidig stor erfaring med at tilpasse indsatsen til den enkelte person.

Skræddersyet og fleksibel løsning i hele landet

Vores tilbud er landsdækkende, og vi tilbyder en fleksibel og skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vi tilbyder rådgivning af ensartet høj faglig kvalitet og med et jobrettet sigte, der har arbejdshverdagen som udgangspunkt. Rådgivningen tilbydes både fysisk og digitalt.

Høj kundetilfredshed

Det betyder meget for os, at vi har en høj kundetilfredshed, og at vores indsats hvert år fører til store besparelser for vores kunder. Med AS3 Work&Care som leverandør garanterer vi jer en professionel samarbejdspartner, der vægter effektivitet, resultater og gode kundeoplevelser højt.

fagteamet

FAGTEAM AF SPECIALISTER

Vores fagteam sikrer, at kvaliteten og fagligheden er i top.

Find fagteamet her

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit pensions- eller forsikringsselskab med at hjæpe sygemeldte kunder tilbage i arbejde?

Kontakt vores hovednummer på + 45 82 10 00 00