Effektivt samarbejde Tværfagligt og målrettet

Samarbejde med nordiske pensionsselskaber

AS3 Work&Care samarbejder med nordiske pensions- og forsikringsselskaber om at få sygemeldte kunder hurtigere tilbage i arbejde. 

Sygemeldte med stress, angst, depression eller skader på bevægeapparatet får gennem rådgivning hos AS3 Work&Care hjælp til at håndtere deres aktuelle tilstand og redskaber, der kan være med til at forebygge, at vedkommende fremadrettet havner i lignende situationer.

Vores tværfaglige teams, der består af psykologer, læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætister og jobcoaches, sikrer en målrettet indsats over for den enkelte og hjælper vedkommende tilbage til job eller videre til et nyt. Vi ved, hvad der virker, og hvordan sygemeldte får livskvaliteten tilbage.

Ved at samarbejde med AS3 Work&Care får pensions- og forsikringsselskaberne en samarbejdspartner, der har styr på logistik, effektivitet, resultater og ikke mindst den gode kundeoplevelse.

For yderligere information kontakt:

Fagchef Anna-Clara Bramsen Buhl
Tlf.: +45 22 62 92 46
Mail: acb@as3.dk

fagteamet

FAGTEAM AF SPECIALISTER

Vores fagteam sikrer at kvaliteten og fagligheden er i top.

Hvem sidder i fagteamet
Psykologhjælp gennem din sundhedsordning

Psykologhjælp

Gennem din sundhedsordning har du mulighed for at få psykologhjælp hos AS3 Work&Care. Vi har stor erfaring i at gennemføre skræddersyede psykologforløb, hvor vi tilpasser indhold og fremmøde til dig og dine problemstillinger

PSYKOLOGHJÆLP GENNEM DIN SUNDHEDSORDNING